Heeren XVII wordt mede mogelijk gemaakt door:

Hoofdsponsor:

HatchTech staat voor 'Providing Superior Chick Quality'. Al 20 jaar zien we dat het kuikenkwaliteit enorm kan verbeteren. Met onze Laminar Airflow technology doorbreken we de traditionele manier van broeden. Met als belangrijkste resultaat 1cm langere en gezondere kuikens bij uitkomst.

Onze R&D onderzoekt permanent alle factoren die effect hebben op de ontwikkeling van ei tot kuiken. Hierdoor ontwikkelen wij de nieuwste technologie, onze core-business.

De jongste ontwikkeling is HatchCare, het early feeding concept 'hatching with light, feed & water' dat de mondiale standaard zet en een onwrikbare plaats in de voedselketen krijgt.

HatchTech is met meer dan 130 werknemers gevestigd in Veenendaal (NL), Oekraïne, Rusland en China. We hebben een distributienetwerk van 25 landen wereldwijd. Voor studenten, de mensen van morgen, is bij ons alles mogelijk. Je kunt straks jouw substantiële bijdrage aan een economisch verantwoorde duurzame en dier- en mensvriendelijke productie bij HatchTech vormgeven. Want wat je doet, doet er toe, op wereldschaal.

 

Hoofdsponsor:

Marel is the leading global provider of advanced processing systems and services to the Poultry, Meat and Fish industries. In partnership with our customers we are transforming the way food is processed. Our vision is a world where quality food is produced sustainably and affordably. Our state-of-the-art equipment and systems help food processors of all sizes, in all markets, to operate at peak productivity. Our team is comprised of approximately 5400 employees worldwide, offices and subsidiaries in 30 countries across six continents, and a network of more than 100 agents and distributors.

Overige sponsors:

Agri Information Partners:

Opzoek naar een uitdagende ICT stage- of werkplek in de agrarische sector?

Agri Information Partners is dé partner voor het leveren van informatiemanagement oplossingen vanuit inhoudelijke kennis en de cultuur van de agrarische sector. Wij zijn gespecialiseerd in veredeling. Onze kracht? We begrijpen waar veredelaars, certificeerders en agri & food-bedrijven elke dag tegen aan lopen. Simpelweg omdat we zelf uit de praktijk komen.

Hortiplan:

Hortiplan is actief in de professionele glastuinbouw en behoort tot Arvesta, full-service provider en marktleider in de toelevering aan land- en tuinbouw in België.

Hortiplan garandeert betrouwbare en duurzame technische installaties en de bijhorende service voor moderne tuinbouwbedrijven, zoals het MGS, een hoogtechnologisch mobiel gotensysteem voor sla en kruiden.

Hanskamp:

Hanskamp is een engineersbedrijf dat unieke en praktijkgerichte oplossingen ontwikkeld op het gebied van individuele krachtvoerverstrekking voor melkvee. Hanskamp is gevestigd in Doetinchem, maar op het gebied van verkoop internationaal actief. Succesvolle producten van zijn o.a. de PipeFeeder anti-mors krachtvoerdosator, de FeedStation walk-through, L’port sluithek en de Spider voercomputer.