HeerenXVII

Studievereniging BSc Agrotechnologie & MSc Biosystems Engineering
English Dutch

Huidige partners

Agri Information Partners
Opzoek naar een uitdagende ICT stage- of werkplek in de agrarische sector?

Agri Information Partners is dé partner voor het leveren van informatiemanagement oplossingen vanuit inhoudelijke kennis en de cultuur van de agrarische sector. Wij zijn gespecialiseerd in veredeling. Onze kracht? We begrijpen waar veredelaars, certificeerders en agri & food-bedrijven elke dag tegen aan lopen. Simpelweg omdat we zelf uit de praktijk komen.
Hanskamp
Hanskamp is een engineersbedrijf dat unieke en praktijkgerichte oplossingen ontwikkeld op het gebied van individuele krachtvoerverstrekking voor melkvee. Hanskamp is gevestigd in Doetinchem, maar op het gebied van verkoop internationaal actief. Succesvolle producten van zijn o.a. de PipeFeeder anti-mors krachtvoerdosator, de FeedStation walk-through, L’port sluithek en de Spider voercomputer.
Hortiplan
Hortiplan is actief in de professionele glastuinbouw en behoort tot Arvesta, full-service provider en marktleider in de toelevering aan land- en tuinbouw in België.
Hortiplan garandeert betrouwbare en duurzame technische installaties en de bijhorende service voor moderne tuinbouwbedrijven, zoals het MGS, een hoogtechnologisch mobiel gotensysteem voor sla en kruiden.