Adverteerders

Het bestuur van Heeren XVII leidt de activiteiten van de vereniging in goede banen.
Wanneer er binnen een vereniging als Heeren XVII veel activiteiten plaatsvinden, is een goede afstemming en planning nodig. Het bestuur coördineert de activiteiten die de verschillende commissies zelf organiseren. Dankzij veel actieve leden in de zestien commissies worden veel activiteiten georganiseerd.

Naast het intensief contact houden met de commissies is het bestuur ook het eerste aanspreekpunt voor relaties buiten de verenigingen. Zij houdt bijvoorbeeld contact met de andere studieverenigingen van Wageningen Universiteit, de Nederlandse Vereniging Techniek in de Landbouw (NVTL), bedrijven en instellingen, het Nationaal Museum Historische Landbouwtechniek en de organisaties binnen Wageningen Universiteit. Door het jaarlijks uitbrengen van een CV-boek probeert Heeren XVII bijna afgestudeerden onder de aandacht van het bedrijfsleven te brengen.

Om er vervolgens zeker van te zijn dat zich elk jaar ook weer genoeg nieuwe studenten aanmelden, is het bestuur actief bezig met de promotie van de opleiding Agrotechnologie. Drie keer per jaar wordt een Meeloopdag georganiseerd door Heeren XVII om toekomstige studenten te laten zien wat de opleiding precies inhoud. Op de Open Dag van Wageningen University staat een stand om de opleiding onder de aandacht te brengen bij studiekiezers.

Het bestuur bestaat uit Robert van de Ven, Mark Bruggink, Ronald Konijn, Anna Lisa Nooren en Julian Hofmans. Zij zijn derdejaars studenten Agrotechnologie. Als voorzitter van het bestuur coördineert Robert de acties van de overige bestuursleden. Tevens is het zijn taak om de bestuursvergadering, de Algemene Leden Vergadering alsmede de Maandelijkse Rigro's voor te zitten. De taak om deze vergaderingen allemaal netjes schriftelijk vast te leggen ligt bij Ronald, de secretaris. Hij houdt ook de post en de e-mail bij en maakt uitnodigingen voor vergaderingen. Tevens houdt hij de verenigingsagenda bij. Voor alle contacten tussen het bestuur en de commissies van de vereniging is een Commissaris Intern aangesteld. Julian zorgt in deze functie ook voor het digitale foto- en draaiboekenarchief. Tevens houdt hij zich bezig met het onderwijs. Hiervoor zit hij de Kleine Rigro voor, een bijeenkomst van de onderwijs gerelateerde commissies van Heeren XVII. Voor alle externe zaken en betrekkingen is Anna Lisa de aangewezen persoon. Als Commissaris Extern onderhoudt hij het contact met de oud-leden, het Nationaal Museum Historische Landbouwtechniek en alle bedrijven en relaties die bij Heeren XVII in het bestand staan. Op het gebied van voorlichting is Anna Lisa met name actief bij het organiseren van meeloopdagen en andere campagnes om studenten te werven. Mark is de penningmeester van de vereniging. In deze functie beheert hij alle financiële zaken, zorgt dat de contributie op tijd wordt afgeschreven, houdt hij de (oud-)ledenlijsten bij en maakt hij aan het einde van het collegejaar een financieel jaaroverzicht. Daarnaast verzorgt hij de inkopen van de vereniging.

Op elke dinsdag en donderdag van de week is er het spreekuur. Tussen de middag, van 12:30 uur tot 13:00 uur, is er iemand van het bestuur in de Heeren XVII-bestuurskamer aanwezig om al jullie vragen te beantwoorden. Tijdens het spreekuur is het ook mogelijk Heeren XVII-artikelen te kopen of op te halen.
Mochten er vragen of problemen zijn, dan kunnen deze besproken worden tijdens het spreekuur of via e-mail gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Per telefoon zijn we tijdens de spreekuren bereikbaar op 0317-484192. We zullen dan zeker ons best doen om antwoorden of oplossingen te vinden.

Namens Heeren XVII,

Voorzitter:

Robert van de ven

Secretaris:

Ronald Konijn

Penningmeester:

Mark Bruggink

Commissaris Intern:

Julian Hofmans

Commissaris Extern:

Anna Lisa Nooren